Website laten maken in Gent?

Webdesign is veel meer dan het visuele aspect van een website! Uw website moet ook gebruiksvriendlijk, navigeerbaar en gemakkelijk te vinden zijn.

Een website? Zeg beter een digitaal platform .

Online platformen gaan de volgende jaren een steeds belangrijkere rol spelen in de online samenleving: daarom doe je er goed aan om hier als bedrijf stevig op in te zetten.

De website van Visart Elektriciteit gemaakt met WordPress.

Een WordPress website laten maken

WordPress is vandaag het meest gebruikte platform waarop websites worden gebouwd. De mogelijkheden van WordPress webdesign zijn heel enorm.

E矇n van de grote voordelen van WordPress is het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) waardoor jij zelf gemakkelijk de inhoud op jouw website of webshop kan toevoegen of wijzigen. Een foto veranderen of toevoegen? Dat is dankzij WordPress meteen aangepast!

Wanneer heb je een nieuwe website nodig?

verouderde website

www2.pnwx.com

Je website is niet geoptimaliseerd voor mobiel

Met stipt op 矇矇n. Dit kan anno 2021 namelijk echt niet meer. Om mijn punt even te onderstrepen: 80% van alle internetgebruikers over de hele wereld gebruikt een smartphone. En in Belgi禱 ligt dat percentage nog hoger.

Het is dus ook niet zo gek dat websites steeds meer op mobiel bezocht worden. Hootsuite deed daar een onderzoek naar: wereldwijd worden 52% van alle webpaginas bezocht met een smartphone, ten opzichte van 43% procent op desktop of laptop. Need I say more?

Een website die niet goed werkt op mobiel is nogal een afknapper en vaak een reden voor een bezoeker om af te haken. Zonde dus. De gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je website wel goed werkt op mobiel is door deze responsive te maken. Dat betekent dat de website automatisch wordt aangepast aan de grootte van het scherm waarmee de website bezocht wordt.

De website laadt traag

Als een bezoeker op je website belandt, verwacht hij niet alleen de informatie te kunnen vinden waar hij naar zocht, maar ook dat die informatie snel te vinden is. Een trage website valt daarom in de categorie grootste ergernissen van internetgebruikers.

Kissmetrics onderzocht in 2018 dat 47% van alle internetgebruikers verwacht dat een site binnen 2 seconden of minder laadt. Sterker nog, 40% van alle mensen verlaat een website die er langer dan 3 seconden over doet om te laden.

Je bent je website ontgroeid

Als je je website al een tijdje hebt zon 4 tot 5 jaar bijvoorbeeld is de kans groot dat je bedrijf in die tijd gegroeid is. Je hebt diensten of producten aan je pakket toegevoegd of juist verwijderd, of dat wat je wilt uitstralen komt niet meer overeen met hoe je website eruit ziet. Een redesign kan ervoor zorgen dat je website goed aansluit bij je huidige situatie en je plannen voor de toekomst.

Wat nu? Kun je van bovenstaande signalen vrij veel afvinken? Dan is het wellicht eens tijd om te gaan nadenken over het vernieuwen van je website. Benieuwd wat ik daarin voor je kan betekenen? Je kunt altijd contact opnemen en bekijken de mogelijkheden.

Bron: degelijkdesign.nl

Nekkie klappe?
Bespreek uw project met mij.

Ietske meer lezen?

Cookies... Nom Nom Nom...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacybeleid.